Anunțuri

Cazări studențești, anul academic 2023-2024
Pentru Nivelul I și II, accesati link-ul:   https://fpse.unibuc.ro/finalizare-studii/

Tabere Studentesti 2023


 

Bursele “The Bracewell Travelling Scholarship”

Doctoranzii UB sunt invitați să aplice pentru bursele “The Bracewell Travelling Scholarship” pentru anul universitar 2023 – 2024.
Termenul limită pentru a aplica este 31 mai 2023: Pentru mai multe detalii, puteți accesa acest link.

 

Prin programul ERASMUS, D-na Prof. univ. Cathy Leblanc, Universitatea Catolică din Lille, Franța, va veni la Facultatea de Teologie romano-catolică în data de 3 mai, 2013, și va ține o prelegere, începând cu ora 16.30, pe o temă filosofico-teologică: „Dreptatea oamenilor, dreptatea zeilor”. Prelegerea va avea loc la Facultatea noastră, în sala 24, și pe platforma zoom, în limba franceză cu traducere simultană în limba română; doritorii vor primi link-ul de logare cu o zi înainte. Pot participa studenții de la licență, master și doctorat.


 

Școala doctorală organizează două zile de „workshop doctorat” în zilele de 14-15 iunie, 2013, între orele 10.00-12.30 și 14.30-18.00. Pentru această activitate sunt solicitați să participe toți doctoranzii, din toți anii, și să prezinte, timp de 15-20 minute o scurtă prelegere, în acord cu îndrumătorul de doctorat, reprezentând stadiul cercetărilor: studiu asupra bibliografiei, capitole din teză, prezentarea unei teme legată de teză sau chiar în afara tezei. Interesul acestui workshop este acela de a avea participări la activități academice, absolut necesare la întocmirea dosarului final de susținere a tezei.


 

Competiția Games of Science 2023

Masteranzii, doctoranzii și tinerii cercetători ai Universității din București sunt invitați să se înscrie la cea de-a doua ediție a competiției Games of Science.

Evenimentul oferă tinerilor cercetători din România acces la ateliere de comunicare publică, un concurs cu premii de 2.000 de euro și acces într-o comunitate globală de changemakers.

Înscrierea pentru training și concurs este gratuită și realizează prin completarea formularului disponibil aici.

Programul sesiunilor de training, dar și mai multe detalii cu privire la concurs pot fi accesate aici.


 

Taxe servicii studenti si absolventi