Deschiderea anului universitar 2021-2022

Vineri, 1 octombrie 2021, începând cu orele 12.00, va avea loc deschiderea anului universitar 2021-2022. Tradiționala întâlnire se va desfășura în două momente distincte, dar succesive.

Pentru început, studenții, cadrele didactice și personalul auxiliar sunt invitați să participe la Sfânta Liturghie din Catedrala „Sf. Iosif” din București. Ceremonia va fi prezidată de ÎPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti.

Apoi, după rugăciune și respectând regulile sanitare privind prevenirea răspândirii virusurilor, ne vom întâlni în parcarea Facultății de Teologie Romano-Catolică (lângă catedrală) pentru a ne cunoaște și a ne împărtășii speranțele pentru noul an academic. Se va rosti un cuvântul de salut al decanului și va avea loc prezentarea cadrelor didactice în fața studenților din anul I de la toate programele de studii.

NB. Studenții sau profesorii care nu pot participa fizic la acest eveniment sunt invitați să-l urmărească online pe https://www.catedralaonline.ro

Vă așteptăm cu drag!

 

Posted in Generale.